[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Tue Aug 7 14:17:02 UTC 2007


On 8/7/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> Што мислите сподели на 21ви август во точка (првото после одморите) да биде
> презентација од типов за ова?

Ако се согласи, мислам дека за таа презентација Точка ќе ни биде мала.
Амфитеатарот на ЕТФ е местото.

-- 
Glisha


More information about the Ossm-members mailing list