[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Aug 7 14:51:15 UTC 2007> Ако се согласи, мислам дека за таа презентација Точка ќе ни биде мала.
> Амфитеатарот на ЕТФ е местото.

Нема шанси пред септември било што да се прави на ЕТФ.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list