[Ossm-members] SuSe Linux vo FPIOM

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Aug 7 23:30:39 UTC 2007


On 8/8/07, Kiril Dimeski <dkire at taratur.com> wrote:
> Arangel, kaj nas toj sistem pocna da funkcionira od godinava.
>

Нема шанси проектот на ФПИОМ е од 2003 или 2004 , се работи за линукс
работни станици базирани на сусе.

Слободен софтвер Македонија мислам дека вршеше обука на вработените за ова.

Софтверот од Кодекс не ми се верува дека е слободен, провери повторно.
Ако е слободен каде е кодот?

-- 
Igor Stamatovski
_____________________________
Free Software Macedonia
http://www.slobodensoftver.org.mk
info at slobodensoftver.org.mk


More information about the Ossm-members mailing list