[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Aug 8 07:56:58 UTC 2007


На сре, 2007-08-08 во 09:51 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> Противник на спектаклократија!

Миша партибрејкер. :)))

Барем изнервиравме уште неколку грци на digg. Јас сум среќен. :)

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list