[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Aug 8 08:02:41 UTC 2007


On 8/8/07, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> На сре, 2007-08-08 во 09:51 +0200, Igor Stamatovski напиша:
> > Противник на спектаклократија!
>
> Миша партибрејкер. :)))
>
> Барем изнервиравме уште неколку грци на digg. Јас сум среќен. :)

Хаха. Тоа грците се стварно луди!!!!

Ако некој некогаш направи националист од мене, тоа сигурно ќе бидет грците.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list