[Ossm-members] Лаптоп за секое македонско дете

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Aug 8 08:25:30 UTC 2007


На вто, 2007-08-07 во 16:29 +0200, Goce Mitevski напиша:
> Некој спомна банери :)
> Што, како треба конкретно? Димензии, содржина...?

Благодарение на Гоце и Стојанле, банерите се готови. Можете да ги
соберете од блогот.

Btw, гласајте на кајмак.от -
http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Laptop_za_sekoe_dete_na_makedonski ;)

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list