[Ossm-members] Лаптоп за секое македонско дете

Goce Mitevski goce.mitevski at gmail.com
Tue Aug 7 14:29:53 UTC 2007


> До Гоце и другите дизајнери на листава: Потребни ни се неколку банерчиња
> во различни димензии што ќе го рекламираат блогот (контактирајте ме за
> ова имам и некои конкретни идеи).

Некој спомна банери :)
Што, како треба конкретно? Димензии, содржина...?


More information about the Ossm-members mailing list