[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Aug 8 12:42:25 UTC 2007


On 8/7/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>
> > Ако се согласи, мислам дека за таа презентација Точка ќе ни биде мала.
> > Амфитеатарот на ЕТФ е местото.
>
> Нема шанси пред септември било што да се прави на ЕТФ.

Иаесте држат состаноци и сега преку лето, некој што е послободен
ако може да отиде да праша, 99% ќе ни го дадат амфитеатарот.
Само треба да отиде некој.... јас неможам на работа сум од 9 до 5 попладне.
Ај нека се најде јунак ;)

бтњ: +1 за идејатаПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list