[Ossm-members] iphone хакнат од гостиварчанец

richi rpantev at gmail.com
Wed Aug 8 23:13:08 UTC 2007


има некоја промена во фирмверот на ајфонот???!значи... :))

...ама битно е вработен во оннет :)))


----- Original Message ----- 
From: "Marko" <mark0d0da at gmail.com>
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: Wednesday, August 08, 2007 8:51 PM
Subject: Re: [Ossm-members]iphone хакнат од гостиварчанец


> On Tuesday 07 August 2007 17:17:53 Misa Popovik wrote:
>> On Tuesday 07 August 2007, Новица Наков wrote:
>> > Што мислите сподели на 21ви август во точка
>>
>> Да не бидам растурач на спектакли али iPhone не е хакнат туку SIM
>> картичката... :-) Тоа заборавив да го кажам во претходниот мејл...
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
> Епа на некој начин iPhone-от е хакнат пошо он мисли дека е валидна
> картичка а
> не е. ;)
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
More information about the Ossm-members mailing list