[Ossm-members] roundcube.net и македонија

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Sat Aug 18 18:27:55 UTC 2007


Georgi Stanojevski напиша:

>> Има можност да се направи „New Language“ ама ова за мене беше "show stopper".
>> Се откажав од rouncude, да им ја * *.
> 
> Баш спротивно. Преведи прво тоа што не е преведено па побарај да го сменат.
> 
> Од позиција на некој што помогнал сигурно ќе имаш повеќе влијание
> отколку Стама, Новица или некој друг.
> 
> Инаку 2006 нешто се карале,
> http://lists.roundcube.net/mail-archive/dev/2006-11/0000112.html
> 
> Пред месец дена пак некој го потегнал прашањето и незнам како успеале да
> одлучат дека Slavic е во ред. Очигледно никој не рекол поинаку.
> http://lists.roundcube.net/mail-archive/dev/2006-11/0000112.html


http://lists.roundcube.net/mail-archive/dev/2007-06/0000169.html

Добро де. :)


-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS!
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list