[Ossm-members] федора дизајн за двд-то

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Mon Aug 20 18:27:34 UTC 2007


> Опаковката и дискот.
>
> http://bach.taneski.com/ss/fedora7mk_b.svg
> http://bach.taneski.com/ss/fedora7mk_d.svg
>
> Hope you like it.

све ок, 
иначе точно е дека сега се вика само Fedora 7 (нема Core) .. така да може да 
биде во еден ред тоа Fedora 7 - а доле „на македонски“.

И се надевам тоа ss.org.mk е само привремено ставено? - треба да биде 
http://slobodensoftver.org.mk/


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list