[Ossm-members] федора дизајн за двд-то

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Mon Aug 20 21:48:52 UTC 2007


On 8/20/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:

> И се надевам тоа ss.org.mk е само привремено ставено? - треба да биде
> http://slobodensoftver.org.mk/


Тоа така имаше на багс пишано новица, јас многу не проверив :)
ќе биде сменето секако.
За седмицата, примена е пораката.
За тапет дезенот сугестијата не е прифатена :)

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list