[Ossm-members] федора дизајн за двд-то

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Aug 21 17:15:20 UTC 2007


Малку оф топик, но поврзано со SFD.

Што викате да го искористиме креативниот наплив на
другарчињата, да напрват дизајнчиња на маички за SFD?

Ајде направете нешто за да бидеме шизици кога ќе ги делиме цд-ата ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list