[Ossm-members] федора дизајн за двд-то

Toni Kostov toni.kostov at gmail.com
Wed Aug 22 06:48:07 UTC 2007


On 8/21/07, Jovan Kostovski <chombium at gmail.com> wrote:
> Малку оф топик, но поврзано со SFD.
>
> Што викате да го искористиме креативниот наплив на
> другарчињата, да напрват дизајнчиња на маички за SFD?
>
> Ајде направете нешто за да бидеме шизици кога ќе ги делиме цд-ата ;)
>
> ПОЗДРАВ, Чомбе

Може, може.... Нешто со логото на SFD.

Поздрав,


Тони


More information about the Ossm-members mailing list