[Ossm-members] СподелиКино сезона 2

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Aug 23 08:30:50 UTC 2007Време е да се прави рестарт на СК, меѓутоа во Точка сѐ уште не добиле нов 
проектор.

Има некој што може да позајми проектор?-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list