[Ossm-members] [Fwd: Urgent: phone call on OOXML in Macedonia]

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Aug 25 21:26:14 UTC 2007


На саб, 2007-08-25 во 23:11 +0200, Vladimir Stefanov напиша:
> Има некој од нас контакт со институтот за стандардизација?

Ај да видиме. Btw, поракава им стигна на сите што ја потпишале
петицијата, другпут не ја пастирајте на јавна листа. :)
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list