[Ossm-members] Urgent: phone call on OOXML in Macedonia

Ajet Ibraimoski aibraimoski at gmail.com
Sat Aug 25 23:46:20 UTC 2007


Истиот меил од типот ми стигна приватно, а не се секавам дека сум потписал
некоја петиција негде.
На смап ми личе, али ај видиме.


On 8/25/07, Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk> wrote:
>
> > Ај собери некој податок повеќе, па да го прашаме контактот во isrm што
> го
> > имаме.
>
> Еве во кои комитети учествува ISRM
>
> http://www.iso.org/iso/en/stdsdevelopment/tcpartip/MemberParticipationDetailPage.MemberParticipationDetail?MEMBER=ISRM&COUNTRY=The+former+Yugoslav+Republic+of+Macedonia
>
> Еве кои земји учествуваат во JTC1 кој работи на OOXML
>
> http://www.iso.org/iso/en/stdsdevelopment/tc/tclist/TechnicalCommitteeParticipationListPage.TechnicalCommitteeParticipationList?COMMID=1
>
>
> Според сево ова ISRM неможе да гласа за OOXML... се сомневам дека типов
> Бенџамин spam-ира - не е убаво тоа.
>
>
> --
> дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
> http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листа
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
Not every shadow is dark!
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070826/d96cce47/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list