[Ossm-members] Urgent: phone call on OOXML in Macedonia

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Sat Aug 25 21:53:08 UTC 2007


> Ај собери некој податок повеќе, па да го прашаме контактот во isrm што го
> имаме.

Еве во кои комитети учествува ISRM
http://www.iso.org/iso/en/stdsdevelopment/tcpartip/MemberParticipationDetailPage.MemberParticipationDetail?MEMBER=ISRM&COUNTRY=The+former+Yugoslav+Republic+of+Macedonia

Еве кои земји учествуваат во JTC1 кој работи на OOXML
http://www.iso.org/iso/en/stdsdevelopment/tc/tclist/TechnicalCommitteeParticipationListPage.TechnicalCommitteeParticipationList?COMMID=1


Според сево ова ISRM неможе да гласа за OOXML... се сомневам дека типов 
Бенџамин spam-ира - не е убаво тоа.


-- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )
http://wiki.lugola.net/wiki/Вечна_TO-DO_листаMore information about the Ossm-members mailing list