[Ossm-members] сфд irc состанок утре ( четврток , 20 август ) во 19ч на #lugola at freenode

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Aug 30 15:06:25 UTC 2007Да потсетам, 19 ч. денес. Тоа е за нешто помалку од 2 саати од сега.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list