[Ossm-members] сабота во точка

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Dec 1 17:15:18 UTC 2007


добро е да се знае дека нема кој да дојде. :-)

дисковите се средени. дел е останат во точка. ако некој сака може да оди таму 
и да си земе.

чомбе зема околу 1000 дискови кои ќе се делат на штандот на елфаско на етф 
идната недела. ќе бидат посебно од списанието - значи нема да мора да купите 
елфаско за да земете цд. ако сте од етф да си знаете.

не знам дали и на пмф има некое место каде што можат да се делат работи. ако 
има некој од тој факултет тука, може да ни каже.

веројатно неделава дискови ќе бидат оставени и по другите книжарници како 
магор, три и табернакул.

други предлози се добредојдени.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list