[Ossm-members] сабота во точка

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Sat Dec 1 18:35:17 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> добро е да се знае дека нема кој да дојде. :-)
> 
> дисковите се средени. дел е останат во точка. ако некој сака може да оди таму 
> и да си земе.
> 
> чомбе зема околу 1000 дискови кои ќе се делат на штандот на елфаско на етф 
> идната недела. ќе бидат посебно од списанието - значи нема да мора да купите 
> елфаско за да земете цд. ако сте од етф да си знаете.
> 
> не знам дали и на пмф има некое место каде што можат да се делат работи. ако 
> има некој од тој факултет тука, може да ни каже.
> 
> веројатно неделава дискови ќе бидат оставени и по другите книжарници како 
> магор, три и табернакул.
> 
> други предлози се добредојдени.
> 

На ПМФ може да се дели на неколку места: студентски сојуз, канцеларија 
за состаноци, или демонстраторска/канцеларија на некој асистент. Не е 
проблем, јас тоа можам да го средам. Колку дискови се на располагање?

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list