[Ossm-members] сабота во точка

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 3 14:22:26 UTC 2007


> Во вторник, во точка за време на сподели кино?

ваљда ок. со стама за деталите.-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list