[Ossm-members] сабота во точка

Милош Столиќ misoss at gmail.com
Mon Dec 3 11:12:15 UTC 2007


Новица Наков напиша:
>> Колку дискови се на располагање?
> 
> има доволно. :-)
> 
> кажи колку и кога можеш да земеш. во центар е „магацинот“.
> 

Во вторник, во точка за време на сподели кино?

-- 
МилошMore information about the Ossm-members mailing list