[Ossm-members] Алтернатива

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Dec 13 09:27:41 UTC 2007


На сре, 2007-12-12 во 23:01 +0100, DZvonko Nikolov напиша:
> BTW, кажете некој асален mail програм кој поддржува повеќе account-и,
> мал е, брз и поддржува антички машини (P1-166 или P2-333).
> Сега користам Thunderbird. Се подига со саати.

Можеш да го пробаш Claws Mail. Па на крајот и mutt брка работа. :)
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list