[Ossm-members] GHOP за GNOME на македонски

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Dec 17 14:21:06 UTC 2007


On Dec 17, 2007 3:10 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> GHOP завршува во фебруари, дајте им на вашите деца да прават нешто

За сите што не знаат февруари се пишува со в. :)

Ајде средношколци и основци, Google ви поддава рака, вам ви
останува да се покажете и да помогнете. А имате и награда.

Колку што се сеќавам за еден средношколец 100 усд и не се малку пари ;)

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list