[Ossm-members] GHOP за GNOME на македонски

Stojan Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Dec 17 17:41:20 UTC 2007


Јас планирам да се пријавам, само од следната недела. Ќе престанат тестови и
испрашувања тогаш, па ќе имам доволно време да се посветам на задачите.
Сепак има временски рок, од 350-500 стринга од недела колку што се сеќавам.
:)

Само едно прашање.

Дали може да се "I claim this Task" низ повеќе проекти. GNOME, Mono, Python
или мора само од една. На пример може две задачи од GNOME и една од Mono (за
USD 100) ?

Поздрав,
Стојанче
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071217/5d2bf157/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list