[Ossm-members] GHOP за GNOME на македонски

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Dec 17 19:50:16 UTC 2007


На пон, 2007-12-17 во 18:41 +0100, Stojan Dimitrovski напиша:
> Дали може да се "I claim this Task" низ повеќе проекти. GNOME, Mono,
> Python или мора само од една. На пример може две задачи од GNOME и
> една од Mono (за USD 100) ?

Може од кои сакаш проекти, треба да завршиш успешно 3 задачи важно.

Како и да е, направи claim на задачата па пиши дека ќе почнеш од
наредната недела поради обврски со училиштето.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list