[Ossm-members] Се бараат луѓе што знаат Python

Marko Bocevski marko.bocevski at gmail.com
Wed Dec 19 15:59:32 UTC 2007


> Колкаво ниво на познавање и од која област?


Доволно познавање на основна работа со Python, пожелно е повеќе знаење со
работење на web application област.


> И се бара човек за remote работа
> (од дома) или во фирма на лице место?
>

И двете варијанти се можни.

--
Марко
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071219/8a27b2f4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list