[Ossm-members] Се бараат луѓе што знаат Python

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Dec 19 16:01:44 UTC 2007


Marko Bocevski напиша: 

> Доволно познавање на основна работа со Python, пожелно е повеќе знаење со
> работење на web application област.

јас знам основна работа со пајтон:

>>> print "Hello World"
Hello World
>>>   


:-)


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list