[Ossm-members] rabota vo spisanie za kompjuteri

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Dec 20 22:03:47 UTC 2007


ми стигнаа некои информации дека се прави ново списание за компјутери. не знам 
многу детали, но она што го знам е дека бараат луѓе за во редакција.

кој е заинтересиран (ако има таков) нека пише да го препратам за муабет за 
повеќе информации.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list