[Ossm-members] rabota vo spisanie za kompjuteri

Viktor Stojanovski stojanovski.viktor at gmail.com
Fri Dec 21 01:21:36 UTC 2007


On Dec 20, 2007 11:03 PM, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

>
> ми стигнаа некои информации дека се прави ново списание за компјутери. не
> знам
> многу детали, но она што го знам е дека бараат луѓе за во редакција.
>
> кој е заинтересиран (ако има таков) нека пише да го препратам за муабет за
> повеќе информации.
> <http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members>
>


Јас сум заинтересиран, прати ми информации.
-- 
======================
Viktor Stojanovski
stojanovski.viktor at gmail.com
071 350 009
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071221/f78bc6d8/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list