[Ossm-members] Evolution преводи

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 23 08:50:48 UTC 2007


На саб, 2007-12-22 во 23:17 +0100, Stojan Dimitrovski напиша:
>       * | Англиски стринг | Тековен превод | Мое мислење
>       * | Type of server | Тип на сервер | Вид на сервер
>       * | Subject	| Тема		| Предмет

Type of server - Тип на сервер
(вид е kind)

Subject - Тема
(вака е во целото UI, и скратува на простор во прозорецот за нова
порака, јас мислам дека „Тема“ е сосема океј, ако некој мисли дека треба
да се менува, нека каже/пријави грешка на bugs.softver.org.mk).

-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list