[Ossm-members] vremenska zona vo kde

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Dec 23 23:01:47 UTC 2007


нешто се зафатив со подесување точно време во кде и заедно со гемиџи откривме 
дека Европа/Скопје никако не останува како избрана опција во „Намести датум и 
време“. како и да клика човек, се враќа тоа на белград.

ова на арч со кде 3.5.8. некој друг да види па да каже?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list