[Ossm-members] vremenska zona vo kde

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Dec 24 07:45:00 UTC 2007


Новица Наков напиша:
> нешто се зафатив со подесување точно време во кде и заедно со гемиџи откривме 
> дека Европа/Скопје никако не останува како избрана опција во „Намести датум и 
> време“. како и да клика човек, се враќа тоа на белград.
>
> ова на арч со кде 3.5.8. некој друг да види па да каже?
>
>
>   
Исто и кај менеMore information about the Ossm-members mailing list