[Ossm-members] plan za posle nova godina

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Dec 24 16:55:23 UTC 2007


друштво, 

да ве известам за некои формални настани што ќе се случуваат во јануари 
(редовно нели).

прво, редовното собрание на слободен софтвер македонија каде по правило се 
одредуваат некои работи за идната година. меѓу другото 2с.мк ќе се прошири за 
неколку членови. ова најверојатно ќе биде на 19 јануари.

второ, викендот претходно би сакале да направиме некој неформален собир за 
брејнсторминг за идеи за кои би можеле да разговараме подоцна на собрание. се 
разбира, идеите, предлозите или како и да е, треба да бидат во форма: јас 
мислам дека тоа и тоа и спремен сум да направам тоа и тоа во врска со него.
сметајте се сите за поканети.

точни информации, во смисла време и место ќе следат понатаму. 

имајте убави празници.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list