[Ossm-members] plan za posle nova godina

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Dec 28 14:51:22 UTC 2007> брејнсторминг за идеи за кои би можеле да разговараме подоцна на собрание.

четврток 10.01.2008 г. од 18ч. во Точка.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !More information about the Ossm-members mailing list