[Ossm-members] plan za posle nova godina

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Fri Dec 28 16:58:40 UTC 2007


On 12/28/07, Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:
>
>
> > брејнсторминг за идеи за кои би можеле да разговараме подоцна на собрание.
>
> четврток 10.01.2008 г. од 18ч. во Точка.
>

обично сум до 18 на работа, па може да закаснам некоја минута, во секој случај

I'm in  \(*_*)

p.s. Очекувам да ве има во голем број и сите да ве запознаам :)

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list