[Ossm-members] Стринг: message body

Biljana Kochoska biljana.kochoska at gmail.com
Sat Dec 29 01:16:28 UTC 2007


On 12/29/07, Јован Наумовски <jove.mk at gmail.com> wrote:
> Содржина е content(s).
>

Преведуваме за да се разбереме
'тело на порака' без да го видам message body ми е сосема неадекватно
склопена фраза.
Неупотребувана, непозната и сосема надвор од духот на јазикот.
Мислам дека можеби треба да се консултирате и со вистински преведувач.

-- 
Bi


More information about the Ossm-members mailing list