[Ossm-members] За 2008

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Dec 31 18:06:25 UTC 2007


Среќна нова на сите членови на листава. Сите желби да ви се исполнат, да
инсталирате многу повеќе linux боксови наредната година и да бидете
поактивни во нашата и светската заедница. Поставете си нови цели за
наредната година, научете python, инсталирајте и подесете samba и nfs,
играјте си со iptables, хакирајте го рутерот, колата кучето :0 и споделете
го тоа што сте го научиле.

$ exit
-- 
Арангел
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20071231/f0e91e24/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list