[Ossm-members] Стринг: Поврзување со Хула

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Dec 30 23:33:16 UTC 2007


На пон, 2007-12-31 во 00:16 +0100, Arangel Angov напиша:
>  кога си веќе таму можеш и да поднесеш
> грешка на bugs за да се поправи преводот во Evolution интерфејсот од
> „Хула“ во „Hula“.. (иако веќе мислам дека го поправив ова летоска, сепак
> да се провери)

Нема потреба, веќе проверив и „Hula“ е секаде. Што значи океј е.
-- 
Арангел
[w.ufo.linux.net.mk]
[e/j.ufo at linux.net.mk]
[i.arangel @ FreeNode]
More information about the Ossm-members mailing list