[Ossm-members] Јазичните проблеми

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Thu Feb 1 17:53:52 UTC 2007


> :) Нема кој да се вреѓа од твоето сопствено мислење. Немој да се плашиш од 
> никого.

ОК. Фала за советот :).

Чус...

-- 
I trust everyone, it's the devil inside them I don't trust.
More information about the Ossm-members mailing list