[Ossm-members] Јазичните проблеми

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Feb 1 17:05:41 UTC 2007


On Thursday 01 February 2007 18:00:20 Stojance Dimitrovski wrote:
> Знам. Ама ова го напишав само дека на пр. на блогот на Александар читав
> некои коментари за навредливост нешто со Он.Нет. И само онака го ставив,
> за да не се навредат луѓето кои...
>
> Поздрав

:) Нема кој да се вреѓа од твоето сопствено мислење. Немој да се плашиш од 
никого.


More information about the Ossm-members mailing list