[Ossm-members] Јазичните проблеми

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Thu Feb 1 23:43:20 UTC 2007


On Friday 02 February 2007 00:24:29 fleka wrote:
> Georgi Stanojevski wrote:
> > Filip Vidinovski On.net напиша:
> >> секретарката вади хартии од папката, не вади датотеки, туку....?
> >
> > Па хартии. ;)
>
> Да бе  замисли, стартувајте ја програмата со двоен клик на хартијата :))
>

Не, сакаше да каже Досиеја. Кликнете Досие -> Ново... исто ти се ваќа и на тоа 
и на Датотека ќе треба исто време да се прилагодат.

Поздрав


More information about the Ossm-members mailing list