[Ossm-members] OpenOffice.org Writer Transliterator

Bozidar Proevski bobibobi at freemail.com.mk
Fri Feb 2 14:04:07 UTC 2007


Во петок 2. февруари 2007 14:10 Дамјан Георгиевски напиша:
> Среќа и србиве го имаат истиот проблем ко ние
>
> http://freshmeat.net/projects/oootranslit/

Србите имаат друг проблем (во контекст на линкот), а тоа е што имаат две 
официјални писма: кирилично и латинично.

Поздрав Боби


More information about the Ossm-members mailing list