[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Feb 12 17:54:44 UTC 2007


> Кога е ?

Другиот вторник.

-- 
Новица

GNU/Linux: бидејќи рестартирањето служи само за инсталирање на хардвер!More information about the Ossm-members mailing list