[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Aleksandar Balalovski gemidjy at lugola.net
Tue Feb 13 14:40:28 UTC 2007


On Monday 12 February 2007 18:54:44 Новица Наков wrote:
> > Кога е ?
>
> Другиот вторник.

Јас сакам додека трае серијалов да направиме една презентација и ние од 
Битолава. Нешто, Групи на корисници, заедница, бла бла...само за другиот 
вторник тешка работа.


More information about the Ossm-members mailing list