[Ossm-members] средување на преводот на thunderbird 2.0

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Feb 15 18:40:51 UTC 2007


Уште околу 7 дена до комлетно смрзнување на cvs дрвото на Mozilla.

Предлози за поправки на ТБ се добредојдени.
-- 
Новица

An eye for an eye
makes the whole world blind.More information about the Ossm-members mailing list