[Ossm-members] Scribus - форматирање на текстот

Арангел Ангов ufo at linux.net.mk
Sun Feb 18 13:40:57 UTC 2007


Сакам да увезам текст во Scribus од .odt датотека и да го задржам
форматирањето (пр. bold, italic итн.). Пробав се и секако ми се филтрира
текстот и излегува неформатиран. Има некој што има искуство со Scribus?
-- 
Арангел
More information about the Ossm-members mailing list