[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Stojance Dimitrovski sdimitrovski at gmail.com
Mon Feb 19 12:44:45 UTC 2007


Ако сакате нешто некој да каже за eyeOS или сл. дека само што го завршив
преводот? Ако не јас... едно 10 - 15 мин. одма се спремам... :)

Инсталација (многу лесно) треба само Apache Server и PHP , ова она...

Ќе направам презентација и така... како сакате :)
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20070219/96bcbda9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list