[Ossm-members] Идеи за Сподели знаење #7?

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Feb 19 11:26:49 UTC 2007


Што стана со сподели знаење #7?

Кои се темите?
Предлозите беа wordpress и филмчето за web 2.0 на Стојанче?

Да правам постери? Да спамирам по листите на ЕТФ?

ПОЗДРАВ, Чомбе

-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks


More information about the Ossm-members mailing list